Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BEAVIS ÉS BUTT-HEAD - AZ ALKOTÓ KEDVENCEI (3 DVD)
BEAVIS AND BUTT-HEAD: THE MIKE JUDGE COLLECTION (2

Formátum:DVD
Műfaj:Rajzfilm, TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:Mike Judge
Szereplők:rajzfilmfigurák
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Dán, Finn, Francia, Héber, Holland, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Olasz, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:217 perc


4990 Ft.Nem kapható


Ha az MTV-n felhangzott az összetéveszthetetlenül kretén nevetés, és felbukkant a két csúnya rajzfigura, a nézõk egyik fele kirohant a világból, a másik fele pedig rácuppant a képernyõre. Akár csípjük õket, akár kikészülünk tõlük, az vitathatatlan, hogy Beavis és Butt-Head párosa már több generáció számára sztárrá nõtte ki magát.



Amikor több mint egy évtizede elõször jelent meg a képernyõn a két kanapén ücsörgõ, rock-õrült, minden videoklipet disznó-viccekkel kommentáló, a nagymellû énekesnõk látványától nyálat csorgató, politikailag teljesen inkorrekt két ütõdött, a kritikusok agyatlan baromságnak tartották Mike Judge sorozatát. Azóta kiderült, hogy az alkotó és az MTV is megelõzte a korát, Beavis és Butt-Head ugyanis vagy megváltoztatta a televíziózás, a film nyelvét, a popkultúrát és a világot, vagy a világ idomult azóta hozzájuk.



Most túladagolhatjuk magunkat eszelõs korunk legnépszerûbb rajzfilmfiguráinak eszement kalandjaiból. Ez a kiadvány az alkotó, Mike Judge által kiválasztott, feldolgozott és átdolgozott legjobb Beavis és Butt-Head epizódokat, különkiadásokat, reklámokat és vendégszerepléseket tartalmazza, számos nagyszerû extra kíséretében!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes - Beavis és Butt-Head reklámok
Videóklip - 11 videoklip Beavis és Butt-Head klasszikus kommentárjaival
Kisfilm - A nagyság átka: Beavis és Butt-Head újta
Kisfilm - Beavis és Butt-Head Hálaadás-napi különkiadás Kurt Loderrel
Kisfilm - Beavis és Butt-Head fellépései az MTV zenei díjkiosztó gálán
Egyéb - Becézõ szavak: Összeállítás Beavis és Butt-Head legjobb pillanataiból