Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HANGYAINVÁZIÓ
THE NAKED JUNGLE (1954)

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Kaland
Rendezte:Byron Haskin
Szereplők:Charlton Heston, Eleanor Parker, Romo Vincent, William Conrad, Abraham Sofaer
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Francia, Görög, Héber, Holland, Horvát, Lengyel, Magyar, Olasz, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Mono
Francia - Mono
Olasz - Mono
Német - Mono
Spanyol - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:91 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


1901-ben a 19 éves Christopher Leiningen a dél-amerikai dzsungelben, a Rio Negro folyó partján szeretné megvalósítani álmát: több ezer négyszögölnyi kakaóbab ültetvényt telepíteni, és ezzel megalapozni a jövõjét.

Tizenöt év kemény munka Christopher úgy gondolja, most már ideje lenne családot alapítania. Mivel nincs gyakorlata a nõknél, úgy dönt, hogy a szokásos udvarlás helyett „postán rendel” magának feleséget New Orleansból.

A gyönyörû, független és okos Eleanor özvegyasszony. Örömmel veti bele magát a munkába, szeretne mindenben segítségére lenni leendõ férjének, Christopher azonban elutasítja a nõ közeledését, még sem képes megosztania az életét senkivel.

Miközben Eleanor a következõ hajó érkezésére vár, megtudják, hogy vöröshangya invázió közelít. Eleanor és Christopher együtt próbálják megmenteni az ültetvényt, és közös harcuk során egyre közelebb kerülnek egymáshoz is